You cannot sign up anymore for this webinar

Wat je leert tijdens deze training:

Ik leer je welke  7 Succes Strategieën jij kan toepassen om geweldige klanten te krijgen en meer omzet te maken. Ik vertel je hoe ik deze zelf nog dagelijks gebruik. Ik bied je dit aan in de vorm van een stappenplan. Dit stappenplan kan je keer op keer gebruiken en geeft je structuur en focus.

Ik vertel je:
  • Wie je ideale klant is.
  • Hoe je producten en diensten ontwikkelt die je doelgroep koopt.
  • Hoe je deze presenteert op je website.
  • Hoe jij je expertstatus vergroot bij je ideale klant.
  • Hoe je gemakkelijk verkoopt en je klant keer op keer bij je terug komt.
Wil jij jouw business op poten krijgen, dan heb je moed nodig. Doorzettingsvermogen. Vertrouwen in de toekomst. Ik leer je hoe je dit vast houdt, ondanks alle tegenslagen die je tegenkomt. Ik vertel je welke lessen ik leerde, welke fouten ik maakte. Fouten die jij niet mag maken, omdat deze de reden zijn dat veel ondernemers blijven worstelen.

Ook jij kan geld verdienen met jouw passie!
Ik geloof dat jij het ook kan, het leven van je dromen leven. Maar dan moet je wel weten hoe. Ik leer het je. Na deze online training weet jij wat jij moet doen om jouw business tot een succes te maken!

Grijp je kans en meld je direct aan.
Online Training door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Businesscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde te implementeren. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Ik bied jou dit webinar GRATIS aan. Gratis, maar niet voor niets. Want ik vind het belangrijk dat jij iets doet met wat ik jou leer. Dus doe alleen mee als jij écht bereid bent in je eigen groei te investeren. In tijd, energie en geld. 

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek