Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

GRATIS SUCCESWEBINAR

Denk je dat succes gaat over klanten krijgen omzet maken?
'Hoe meer omzet, hoe groter het succes,' toch?
Werk je hard om klanten en omzet te realiseren?
Denk je dat die klanten en het geld je zekerheid geven?

In mijn webinar vertel ik je hoe je zekerheid bereikt. Maar het is anders dan je denkt. Zekerheid staat niet op je bankrekening, die zit in jou.

Ik zie de groei van je klanten en je bankrekening als het resultaat van je succes. Succes is je zeker voelen. Zeker weten dat je van grote waarde bent voor je klanten. Die waarde met hen delen en daar voldoening uit halen. Succes bestaat uit de resultaten die je klanten met jouw waarde krijgen. En van daaruit ontstaat je persoonlijke en zakelijke groei. Tijdens mijn webinar ontdek je hoe je die waarde zichtbaar maakt voor jouw klant.

Je werkt hard om de zaken op de rit te houden. Te hard. Je hebt al je tijd en energie nodig om je bedrijf te onderhouden. En je hebt geen idee hoe je meer balans in je agenda kan brengen. Je denkt dat je allerlei strategieën nodig hebt: funnels, Facebook en video’s. Je wordt al moe bij het idee.

Hoe fijn zou het zijn als je bedrijf jóú onderhoudt. Als je bedrijf je energie zou opleveren. Als je rust en ontspanning voelt en de dingen kan doen die jij graag wil, zowel zakelijk als privé.

Ik zeg je dat het kan. Ik ervaar het namelijk dagelijks. Rust en ruimte in je agenda. Genoeg tijd voor jezelf, je partner en je kinderen. Een continue stroom van klanten die prachtige resultaten halen. Superblij word ik ervan. Niet dat het eenvoudig is of dat het snel gaat. Dat hoeft ook niet, de weg ernaartoe is het succes. En dat geeft ongelofelijk veel voldoening.

In dit webinar ontdek je hoe ik dat doe. Ik geef je één simpele strategie die werkt. Als je die consequent toepast, geeft het je zekerheid in jezelf en je ondernemerschap. Dat is je succes. Het resultaat daarvan is dat je duurzame groei realiseert met je bedrijf.

Jij kan het ook, maar stel je dan wel open voor een compleet andere manier van werken dan je gewend bent.

Ik laat het je zien op dit live webinar. Meld je direct aan. Ik heb plaats voor slechts een kleine groep ondernemers, dus doe het alleen als je bereid bent te investeren in jezelf.

Ik kijk ernaar uit je te zien op het webinar!

Hartelijke groet,
Marielle
Webinar door Marielle van der Vlies
Ondernemer en Succesvol Businesscoach.
Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik werkte hard om mijn bedrijf in korte tijd op de rit te krijgen. En dat lukte. In een jaar tijd had ik meer dan 100 klanten en de omzet waar ik van droomde. Maar ik voelde me uitgewoond en ongelukkig. Het moest anders en ik koos ervoor om uit de ratrace van het harde werken te stappen. Ik koos ervoor mijn behoefte aan veel klanten en veel geld los te laten.

Ik besloot te gaan genieten van het leven. Meer harmonie te creëren in mijn persoonlijke leven. Mij te focussen op wat ik graag wilde en wat ik belangrijk vond. Als vrouw, als partner en als moeder. Waar ik voorheen gericht was op allerlei externe zaken ging ik mij nu richten op mijn interne zaken. En wat ik daar ontdekte, wauw! Wat een schoonheid en wat een waarde.

Dat is wat ik nu graag deel met jou. Mijn schoonheid en mijn waarde. Ik leerde vanuit zekerheid te ondernemen. Vanuit oprechte vreugde mijn klanten te helpen om prachtige resultaten te bereiken. Daar zit mijn succes. Het resultaat daarvan is dat mijn bedrijf winst maakt. Nu kijk ik er ongelofelijk naar uit om de lessen die ik leerde met jou te delen.

Voor mijn programma’s en persoonlijke begeleiding vraag ik mijn klanten 3000 tot 8000 euro. Dat is een grote investering die zich alleen terugverdient als je werkelijk gaat leven volgens de inzichten die je van mij krijgt.

Dit webinar is een kennismaking met mij en mijn manier van werken en daarom kosteloos. Maar ook voor dit webinar geldt dat het alleen interessant voor je is als je bereid bent je open te stellen en je inzichten werkelijk toe te passen.

Ik laat daarom alleen ondernemers in mijn webinars toe die écht bereid zijn om in hun succes te investeren. In tijd, energie en geld.
 
​www.succesmetjebedrijf.nl


Deel dit webinar
powered by WebinarGeek