Gratis Succes Webinar
Voor Ambitieuze Ondernemers

Kosteloos! - Meld je direct aan!

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

dinsdag
28
mei
14.00 uur
JA, IK BEN ERBIJ!

GRATIS SUCCES WEBINAR


Stel je voor dat je je geen zorgen hoeft te maken of je wel genoeg klanten hebt of genoeg omzet maakt. Dat je je niet meer schuldig hoeft te voelen als je niet aan het werk bent.

Hoe fijn is het als jij rust en ontspanning voelt en de dingen kan doen die jij graag wil doen, zowel privé als zakelijk?

Ideale klanten
Hoe fijn is het als je precies weet wat je moet doen om je bedrijf goed op de rit te houden en leuke klanten hebt die graag door jou geholpen willen worden?

Hoe zou het voor je zijn als jij die strategie beschikbaar hebt die jou een continue stroom van klanten oplevert? Klanten die net als jij gecommitteerd zijn en die dankbaar zijn voor jouw hulp en ondersteuning.

Strategie om dit te bereiken
In dit webinar leer je hoe je deze klanten krijgt en welke strategie hiervoor nodig is. Wil jij daar kennis mee maken?

Meld je dan direct aan voor dit gratis webinar.

Energie krijgen
Ook jij kan zichtbaar zijn zonder dat je daarvoor de hele dag op Facebook aanwezig bent. Ook jij kan je marketing en sales zo inrichten dat het wél werkt en dat het bovendien ontzettend leuk is en het je energie oplevert in plaats van kost.

Je hoort op het webinar hoe ik dat doe en hoeveel het mij al heeft opgeleverd.

​Voor het grijpen
Natuurlijk kan je voort blijven ploeteren. Maar het ligt ook voor jou voor het grijpen: geld, klanten en vrije tijd. Energie en plezier in het ondernemerschap. Als jij je er maar voor openstelt

Ik laat het je zien op dit live webinar. Meld je direct aan. Ik heb plaats voor slechts een kleine groep ondernemers, dus doe het alleen als je bereid bent te investeren in jezelf.

Ik kijk ernaar uit je te zien op het webinar!

Hartelijke groet,
Marielle
Webinar door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Businesscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde te implementeren. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Ik bied jou dit webinar GRATIS aan. Gratis, maar niet voor niets. Want ik vind het belangrijk dat jij iets doet met wat ik jou leer. Dus doe alleen mee als jij écht bereid bent in je eigen groei te investeren. In tijd, energie en geld.
 
Ik durf het te zeggen :-): ik heb inmiddels één van de beste resultaten in mijn branche. Daarbij heb ik met mijn training al honderden ondernemers geholpen aan een succesvolle business, zoals Evelyne, Rob, Andre en Marianne:
 
Evelyne Bos ging haar passie doen en kreeg eindelijk de klanten die ze wilde. Nu heeft ze de grootste goeroes als klant.
 
Rob Slijpen begon met het bepalen van zijn doelgroep. In een jaar was hij financieel vrij.
 
Andre de Jong: binnen een jaar was zijn Academie voor Magistraal Coachen gevuld met zijn ideale klanten en verdiende hij een droomsalaris.
 
Marianne van Dijk kreeg vertrouwen, heeft weer plezier in wat ze doet en verdubbelde in een half jaar haar inkomen.
 
Normaal gesproken reken ik 3000 tot 6000 euro om met klanten te werken, maar in deze training onthul ik exact dezelfde methodes helemaal GRATIS. Registreer je daarom direct, voordat de training vol en voorbij is.
 
JA! Reserveer Direct Mijn Plek!

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek