Online Training: Groei met je Bedrijf

Voor Goed Betalende Klanten en Continue Zakelijke Groei

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

donderdag
3
juni
14.00 CEST
JA, IK BEN ERBIJ!

Voor Continu Goed Betalende Klanten

Je wil klanten. Leuke en goed betalende klanten, klanten waar jij graag mee werkt. En dan wil je ook dat je klanten zo eenvoudig en efficiënt mogelijk bij je binnenkomen. Niet af en toe een klant, maar continuïteit: klanten blijven komen en als ze er eenmaal zijn, blijven ze bij je.

Dat betekent dat er ook continuïteit in je inkomsten is (en doorgaans ook je uitgaven). Zakelijke groei betekent dus dat je werkt aan een bedrijf dat stabiel staat.

Jij kan makkelijk continuïteit creëren. Je hoeft daar niet eindeloos veel strategieën voor te implementeren of heel hard voor te werken. Het is eenvoudig, je moet het alleen even weten. En doen, uiteraard.

In deze gratis online training GROEI met je Bedrijf krijg jij de GROEI-methode. Een superkrachtige methode die je versteld doet staan van wat het voor jou kan betekenen.

Wat ontdek je in deze gratis online training?

  • Je hoeft maar één strategie toe te passen die zorgt voor zakelijke groei. Uiteraard vertel ik je precies hoe jij die strategie implementeert in je business.
  • Financiële is vrijheid veel dichterbij dan je denkt, en ook voor jou heel aantrekkelijk.
  • Uurtje-factuurtje werkt niet. Niet voor jou en niet voor je klant. Je ontdekt ook wat wel werkt voor jou én voor je klant.
  • Fouten is maken een zegening voor je groei en je mag er gerust een hoop maken.
  • Veel uren in je business maken is geen probleem, maar hard werken wel. Je leert wat precies het verschil is.
  • Als je wil groeien is er dat ene ding waar je onmiddellijk mee moet stoppen..

Zorg dat je erbij bent. 

Het is live en interactief. Hou de tijd vrij in je agenda, ik verstuur achteraf geen opname.
Online Training door Marielle van der Vlies
Ondernemer en Succesvol Businesscoach.
Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik werkte hard om mijn bedrijf in korte tijd op de rit te krijgen. En dat lukte. In een jaar tijd had ik meer dan 100 klanten en de omzet waar ik van droomde. Maar ik voelde me uitgewoond en ongelukkig. Het moest anders en ik koos ervoor om uit de ratrace van het harde werken te stappen. 

Ik besloot te gaan genieten van het leven. Meer harmonie te creëren in mijn persoonlijke leven. Mij te focussen op wat ik graag wilde en wat ik belangrijk vond. Waar ik voorheen gericht was op allerlei externe zaken ging ik mij nu richten op mijn innerlijke zaken.

Ik ontwikkelde de zekerheid dat ik ongelofelijk veel kan betekenen voor klanten. Dit is mijn missie: mijn klanten ondersteunen in het bereiken van prachtige resultaten. Daar zit mijn succes. Het resultaat daarvan is dat mijn bedrijf winst maakt. Nu kijk ik er ongelofelijk naar uit om de lessen die ik leerde met jou te delen.

Voor mijn programma’s en persoonlijke begeleiding vraag ik mijn klanten 3000 tot 8000 euro. Dat is een grote investering die zich alleen terugverdient als je werkelijk gaat ondernemen volgens de inzichten die je van mij krijgt.

Deze online training is een kennismaking met mij en mijn manier van werken en daarom kosteloos. Maar ook voor deze training geldt dat het alleen interessant voor je is als je bereid bent je open te stellen en je inzichten werkelijk toe te passen.

Ik laat daarom alleen ondernemers in mijn trainingen toe die écht bereid zijn om in hun succes te investeren. In tijd, energie en geld.

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel deze online training met je vrienden:
powered by WebinarGeek