Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

2021: Het Jaar van je Leven!

Het nieuwe jaar ligt als een fris, leeg blad voor je neus. Hoe zorg jij ervoor dat je aan het eind van 2021 kan terugkijken op je zegeningen in plaats van op je mislukkingen?
 
Je ontdekt het tijdens de gloednieuwe en eenmalige online training Het Jaar van je Leven.
 
In deze training daag ik je uit om jezelf, je leven en je ondernemerschap eens grondig te onderzoeken. Ontdek waar ontwikkeling nodig is en waarin je wil groeien.
 
Ik kan je in ieder geval vast meegeven dat hard werken geen zegening is, net zomin als een volle agenda of afgewerkte to-dolijstjes. Want geeft het najagen van meer klanten en meer geld je werkelijk de groei waar je naar verlangt?
 
Kalmte, dat is pas een zegening. Het tot zwijgen brengen van je innerlijke dialoog. Jezelf vullen met liefde en blijdschap. Je eigen kwaliteiten kennen, erkennen en waarderen. Dan voel je je rijk en vervuld. Dat betekent innerlijke stabiliteit. Het is de allerbeste en meest duurzame voedingsbodem voor zakelijk succes en financiële groei. Wanneer je handelt vanuit deze innerlijke stabiele plek, manifesteren al je handelingen zich onmiddellijk in resultaat. En dan is iedere dag van het jaar een zegen.
 
Uiteraard gaat het ook over jouw ondernemerschap. Natuurlijk wil je leuke klanten hebben en geld verdienen. En natuurlijk wil je daar blij van worden en voldoening uit halen. Want je werk vult wel een groot deel van je dag. Hoe geef je het vorm? En hoe zorg je ervoor dat je acties altijd iets opleveren?  Ik geef je praktische en direct toepasbare tips.
 
  • Hoe ziet het Jaar van je Leven eruit?
  • Welke planning en acties heb je nodig om dat te realiseren? Het is heel simpel, maar o, zo doeltreffend.
  • Welk businessmodel kan je inzetten, zodat je ook je klanten het Jaar van hun Leven geeft? 
Het is een perfect voorbereiding voor het Jaar van je Leven. Zorg dat je erbij bent!
Online Training door Marielle van der Vlies
Ondernemer en Succesvol Businesscoach.
Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik werkte hard om mijn bedrijf in korte tijd op de rit te krijgen. En dat lukte. In een jaar tijd had ik meer dan 100 klanten en de omzet waar ik van droomde. Maar ik voelde me uitgewoond en ongelukkig. Het moest anders en ik koos ervoor om uit de ratrace van het harde werken te stappen. 

Ik besloot te gaan genieten van het leven. Meer harmonie te creëren in mijn persoonlijke leven. Mij te focussen op wat ik graag wilde en wat ik belangrijk vond. Waar ik voorheen gericht was op allerlei externe zaken ging ik mij nu richten op mijn innerlijke zaken.

Ik ontwikkelde de zekerheid dat ik ongelofelijk veel kan betekenen voor klanten. Dit is mijn missie: mijn klanten ondersteunen in het bereiken van prachtige resultaten. Daar zit mijn succes. Het resultaat daarvan is dat mijn bedrijf winst maakt. Nu kijk ik er ongelofelijk naar uit om de lessen die ik leerde met jou te delen.

Voor mijn programma’s en persoonlijke begeleiding vraag ik mijn klanten 3000 tot 8000 euro. Dat is een grote investering die zich alleen terugverdient als je werkelijk gaat ondernemen volgens de inzichten die je van mij krijgt.

Deze online training is een kennismaking met mij en mijn manier van werken en daarom kosteloos. Maar ook voor deze training geldt dat het alleen interessant voor je is als je bereid bent je open te stellen en je inzichten werkelijk toe te passen.

Ik laat daarom alleen ondernemers in mijn trainingen toe die écht bereid zijn om in hun succes te investeren. In tijd, energie en geld.

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel deze online training met je vrienden:
powered by WebinarGeek