Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

DE BESTE START VAN JOUW BESTE JAAR OOIT.

Ben je er klaar voor om van 2019 jouw beste jaar ooit te maken? Om in 2019 eindelijk je dromen waar te maken? En de acties te nemen die hiervoor nodig zijn?
 
Ben je er klaar voor om komend jaar een kwalitatief hoogwaardige business te bouwen? Jezelf te positioneren als expert? Een mooie omzet naar binnen te slepen? Jezelf maandelijks een goed salaris te betalen? En dat zonder ploeteren en jezelf tig slagen in de rondte te werken?
 
In deze online training ga ik je vertellen hoe je dat bereikt.
 
Een fractie van wat ik behandel in deze training:
  • Hoe jij je dromen ontdekt.
  • Hoe je doelen stelt en een planning maakt die werkt.
  • Welke acties je direct moet schrappen.
  • Het systeem waarmee jij direct omzet maakt.
  • Hoe jij in korte tijd een kwalitatief hoogwaardige lijst opbouwt van potentiële klanten.
  • Waarom ze steeds weer van je kopen.
  • Hoe je door eerlijk en oprecht te helpen een band opbouwt met je klant. 
​In deze training krijg je mijn verhaal. Hoe ik dankzij alle shit die ik tegenkwam in mijn leven mijn dromen waarmaakte. En mijn klanten help hun dromen waar te maken.
 
Mis het niet, het is eenmalig.
Online Training door Marielle van der Vlies
Trainer, Inspirerend Spreker en Succesvol Ondernemerscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde toe te passen. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Normaal gesproken bied ik deze kennis aan voor 3600 euro. Maar ik vind het ook belangrijk om jou de kans te geven hier kennis mee te maken. Daarom deze training.
 
Natuurlijk hoop ik dat je deze training net zo geweldig vindt als al die andere deelnemende ondernemers en dat dit de start is van een langdurige zakenrelatie tussen ons.

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar in jouw netwerk!