HAPPY WEBSITE - GRATIS ONLINE TRAINING

Hoe je een website maakt die wél bezoekers en klanten oplevert.

Jouw gegevens

Kies je tijdstip

donderdag
4
maart
14.00 CET
JA, IK BEN ERBIJ!

EEN WEBSITE DIE KLANTEN OPLEVERT!

Tijdens deze GRATIS Online Training ontdek je hoe jij een website maakt die je wél bezoekers en klanten oplevert.

Je leert welke onderdelen niet mogen ontbreken op je website, onderdelen die ervoor zorgen dat je bezoekers je betalende klanten worden.

Je krijgt alle templates die je nodig hebt voor het maken van een website. Waardoor het schrijven van je pagina's een eenvoudige invuloefening is. En je ontdekt dat het maken van een goed bezochte website veel eenvoudiger is dan je denkt.

Daarbij is het ploeteren op je webteksten definitief voorbij. Ik geef je een even krachtige als eenvoudige methode waarmee je snel sterke teksten schrijft!

In de GRATIS Online Training leer je:

  • Dat er één onderdeel is wat nooit mag ontbreken op je website. De meeste ondernemers zien dat over het hoofd. Ik vertel je precies wat dit is.
  • Ik vertel je welke pagina's je wel op je website zet en welke vooral niet.
  • Ik vertel je precies wat je op welke pagina zet, op zo'n manier dat je bezoeker op je website blijft (en koopt).
  • Je krijgt van mij de templates voor deze pagina's en een schrijfmethode die gebruikt wordt door professionele marketeers.
  • Zo zijn je webteksten in enkele dagen klaar.
  • Leer een website maken van ondernemers die zelf veel geld verdienen met hun website(s).
….en nog veel meer!

Als je de eenvoudige stappen toepast kun je stoppen met uitproberen en raden hoe je meer bezoekers en klanten krijgt met je website.
Als je wil stoppen met geld weggooien aan onnodige zaken op je website (en zelfs zaken die je doel tegenwerken), dan is dit je kans. Ik garandeer je een mooie boost voor je business, je wil deze GRATIS Online Training echt niet missen!

Registreer nu voor de GRATIS Online Training om te leren hoe je eenvoudig je omzet kunt verdubbelen met je website. Dit werkt voor elke business.

Wacht niet: er is een beperkt aantal plaatsen (maximaal 200) en onze trainingen zijn altijd snel volgeboekt. Dus schrijf je meteen in!


Online Training door Marielle van der Vlies
Ondernemer en Succesvol Businesscoach.
Ik begon in 2014 met Succes met je Bedrijf. Ik werkte hard om mijn bedrijf in korte tijd op de rit te krijgen. En dat lukte. In een jaar tijd had ik meer dan 100 klanten en de omzet waar ik van droomde. Maar ik voelde me uitgewoond en ongelukkig. Het moest anders en ik koos ervoor om uit de ratrace van het harde werken te stappen. 

Ik besloot te gaan genieten van het leven. Meer harmonie te creëren in mijn persoonlijke leven. Mij te focussen op wat ik graag wilde en wat ik belangrijk vond. Waar ik voorheen gericht was op allerlei externe zaken ging ik mij nu richten op mijn innerlijke zaken.

Ik ontwikkelde de zekerheid dat ik ongelofelijk veel kan betekenen voor klanten. Dit is mijn missie: mijn klanten ondersteunen in het bereiken van prachtige resultaten. Daar zit mijn succes. Het resultaat daarvan is dat mijn bedrijf winst maakt. Nu kijk ik er ongelofelijk naar uit om de lessen die ik leerde met jou te delen.

Voor mijn programma’s en persoonlijke begeleiding vraag ik mijn klanten 3000 tot 8000 euro. Dat is een grote investering die zich alleen terugverdient als je werkelijk gaat ondernemen volgens de inzichten die je van mij krijgt.

Dit webinar is een kennismaking met mij en mijn manier van werken en daarom kosteloos. Maar ook voor dit webinar geldt dat het alleen interessant voor je is als je bereid bent je open te stellen en je inzichten werkelijk toe te passen.

Ik laat daarom alleen ondernemers in mijn webinars toe die écht bereid zijn om in hun succes te investeren. In tijd, energie en geld.

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel deze online training met je vrienden:
powered by WebinarGeek