Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

PLANNING - JE BESTE START VAN 2018!

Een planning geeft structuur, rust en vertrouwen. En dat kan je goed gebruiken als ondernemer. In dit webinar leer ik je hoe je een planning maakt om grip op je tijd en je geld te krijgen.
 
In dit Webinar ontdek je:
  • Hoe je een planning maakt die werkt.
  • Hoe je planning simpel en overzichtelijk blijft.
  • Welke tools en formats je hiervoor gebruikt.
  • Hoe een planning je helpt om stap voor stap te werken aan de realisatie van je doelen.
  • Welke acties prioriteit krijgen in je planning. 
De afgelopen jaren heb ik iedere dag acties genomen om aan mijn bedrijf te werken. Dat waren kleine waardevolle stappen in de groei van mijn bedrijf. Daardoor groeide mijn bedrijf iedere maand, ieder jaar. Deze groei kon ik alleen maar realiseren door een goede planning. In dit webinar leer ik je hoe ik dat heb gedaan, zodat jij daarna direct aan de slag kan met jouw planning.

Grijp deze kans!
Dit is een eenmalig webinar, dus meld je direct aan. 
Webinar door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Ondernemerscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde te implementeren. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Ik bied jou dit webinar GRATIS aan. Gratis, maar niet voor niets. Want ik vind het belangrijk dat jij iets doet met wat ik jou leer. Dus doe alleen mee als jij écht bereid bent in je eigen groei te investeren. In tijd, energie en geld. 

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek