Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Q&A Succes met je Bedrijf


Welke stap is nu nodig voor beter resultaat?
Ken jij die momenten in je ondernemerschap dat je het even niet meer weet? Dat je je afvraagt waar die klanten blijven? Dat je hard werkt, maar geen resultaten haalt?

Je hebt dringend behoefte aan structuur en focus. Een stappenplan is heel behulpzaam voor je. Je wil meer rust en ruimte in je agenda, want het harde werken staat je steeds meer tegen.

Dan is er fijn om bij iemand terecht te kunnen die je duidelijkheid geeft. Daarom geef ik deze Q&A. Question and Answer. Jij stelt je vraag en ik geef je antwoord. Zodat je exact weet wat jouw volgende stap is.

W
at is jouw volgende stap?
Wat is de volgende stap die nu nodig is in je bedrijf?
Welke actie is nu nodig om wél die klant te krijgen?
Hoe geeft het ondernemerschap je energie in plaats van onzekerheid?

Echte actie
Als je al je kennis niet omzet in resultaat, zie je iets over het hoofd. Deze Q&A zet je aan tot werkelijke actie. Alleen dan kan je werkelijk van betekenis zijn voor je klant.

​Voorwaarden
Het is een live en om het maximale uit deze Q&A te halen ontvang ik graag vooraf je vraag. Zo weet jij wat je eruit wil halen en kan ik me goed voorbereiden.

Ik kan een beperkt aantal vragen beantwoorden. Dus meld je onmiddelijk aan. Het zou zonde zijn als je te lang moet wachten op het antwoord en daardoor niet verder kan. 

Tot dan en hartelijke groet,
Marielle
Webinar door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Businesscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde te implementeren. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Ik bied jou deze Q&A GRATIS aan. Gratis, maar niet voor niets. Want ik vind het belangrijk dat jij iets doet met wat ik jou leer. Dus doe alleen mee als jij écht bereid bent in je eigen groei te investeren. In tijd, energie en geld.
 
Ik durf het te zeggen :-): ik heb inmiddels één van de beste resultaten in mijn branche. Daarbij heb ik met mijn training al honderden ondernemers geholpen aan een succesvolle business, zoals Evelyne, Rob, Andre en Marianne:
 
Evelyne Bos ging haar passie doen en kreeg eindelijk de klanten die ze wilde. Nu heeft ze de grootste goeroes als klant.
 
Rob Slijpen begon met het bepalen van zijn doelgroep. In een jaar was hij financieel vrij.
 
Andre de Jong: binnen een jaar was zijn Academie voor Magistraal Coachen gevuld met zijn ideale klanten en verdiende hij een droomsalaris.
 
Marianne van Dijk kreeg vertrouwen, heeft weer plezier in wat ze doet en verdubbelde in een half jaar haar inkomen.
 
Normaal gesproken reken ik 3000 tot 6000 euro om met klanten te werken, maar in deze Q&A beantwoord ik al jouw vragen gratis. Registreer je daarom direct, voordat het vol en voorbij is.
 
JA! Reserveer Direct Mijn Plek!

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek