Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

EXCLUSIEF WEBINAR - GOED VERKOPEN

  • Wil jij meer en gemakkelijker verkopen?
  • Wil je afscheid nemen van de twijfel en onzekerheid die je tegenkomt in het verkopen?
  • Wil je leren een goede prijs te vragen voor jouw diensten?
Dan ga ik je vertellen hoe je dat allemaal bereikt.
 
Verkopen is plezier hebben in wat je doet. En natuurlijk ben jij goed in wat je doet! De reden dat het toch niet lukt met verkopen is dat je twijfelt: ‘Ben ik wel goed, is mijn product wel goed en ben ik niet te duur?’
 
Als je twijfelt gaat dat ten koste van je plezier en kan je nooit met enthousiasme verkopen voor een goede prijs.
 
Als je het nog niet eerder is gelukt om goed te verkopen, dan kan je dat niet helpen. Je kende gewoon nog niet de geheimen van een succesvolle verkoop. Als je die niet kent, dan kan je nog zo hard proberen te verkopen, maar dan verkoop je niet. En dat geeft niet, want ik vertel het je. Tijdens dit webinar geef ik je inzichten die totaal nieuw voor je zijn.
 
Ik leer je:
  • Simpel Sales Script voor Goed Betalende Klanten.
  • Verkoopmomenten te Creëren.
  • Hoe je klanten je smeken om je aanbod.
Reserveer Direct Je Plek!
Webinar door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Ondernemerscoach.

Ik begon in 2014 zonder klanten. Binnen een jaar had ik mijn eerste 100 klanten. De afgelopen jaren is mijn business uitgegroeid tot één van de meest succesvolle in de branche.
 
In deze GRATIS training leer ik je de enige strategie die werkt om keer op keer te verkopen aan jouw ideale klant. Ik pas hem nog steeds iedere dag toe.
 
Ik durf het te zeggen :-): ik heb inmiddels één van de beste resultaten in mijn branche. Daarbij heb ik met mijn training al honderden ondernemers geholpen aan een succesvolle business, zoals Evelyne, Rob, Andre en Marianne:
 
Evelyne Bos ging haar passie doen en kreeg eindelijk de klanten die ze wilde. Nu heeft ze de grootste goeroes als klant.
 
Rob Slijpen begon met het bepalen van zijn doelgroep. In een jaar was hij financieel vrij.
 
Andre de Jong: binnen een jaar was zijn Academie voor Magistraal Coachen gevuld met zijn ideale klanten en verdiende hij een droomsalaris.
 
Marianne van Dijk kreeg vertrouwen, heeft weer plezier in wat ze doet en verdubbelde in een half jaar haar inkomen.
 
Normaal gesproken reken ik 3000 tot 6000 euro om met klanten te werken, maar in deze training onthul ik exact dezelfde methodes helemaal GRATIS. Registreer je daarom direct, voordat de training vol en voorbij is.
 
JA! Reserveer Direct Mijn Plek!

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar
powered by WebinarGeek