Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

ZONDER E-BOEK GEEN KLANTEN!

Zonder E-boek op je website kan je jouw website het best offline halen. Het werkt niet. Geen bezoekers, geen klanten. Want jouw E-boek is een onmisbare tool in je marketing. Je kán gewoon niet zonder. 

In dit Webinar ontdek je:
  • Waarom jouw E-boek DE marketingtool is in jouw business.
  • Waarom een E-boek je klanten en omzet oplevert.
  • Wat het onderwerp van jouw E-boek is.
  • Hoe simpel het is jouw E-boek in 3 uur te schrijven.
  • Hoe je ervoor zorgt dat ie werkelijk gelezen wordt door je klant.
  • Hoe en waar je jouw E-boek op je website plaatst.
Ik heb zelf vele E-boeken, honderden artikelen en een boek geschreven. Deze content creatie heeft mij financiële vrijheid en een zeer goed inkomen opgeleverd. In dit webinar leer ik je hoe ik dat heb gedaan. Zodat jij direct daarna jouw e-boek kan gaan schrijven.

Grijp deze kans!
Webinar door Marielle van der Vlies
TOP-Ondernemer en Succesvol Ondernemerscoach.

Ooit had ik zelf een bedrijf wat ik niet van de grond kreeg. Ik besloot te investeren in mezelf en te leren hoe ik moest ondernemen. En alle lessen die ik leerde te implementeren. Dat is gelukt! En hoe! Ik heb in korte tijd een zeer succesvol bedrijf opgebouwd. Met als resultaat dat ik geweldige klanten heb en financieel vrij ben. En ik kijk er ongelofelijk naar uit jou te leren welke stappen hiervoor nodig zijn.

Ik geef deze training live. Tijdens de training is er voldoende gelegenheid je vragen te stellen. Je ontvangt een werkboek om je goed voor te bereiden en om het maximale uit de training te halen. Na de training ontvang je de opname. 

www.succesmetjebedrijf.nl

Deel dit webinar in jouw netwerk!